maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kevät!

Kevät on vihdoin saapunut kaupunkiin! Kyllä tuntuu ihanalta kävellä koiran kanssa ulkona kun tiet on putsattu hiekasta ja aurinkokin paistaa ihanasti!
Miten on kevät alkanut? :)


Nyt ois tällä tytöllä tiukka paikka edessä lauantaina, menen ottamaan ripsien pidennykseni pois. Miten osaan enää olla ilman niitä.. Tuntuu varmaan tosi oudolta pari ensimmäistä päivää, mullahan on ollut ne jo ikuisuuden.
Nyt saa siis suositella todella hyviä ripsivärejä!

Kävin tänään ostamassa Emotionista Mavalan ripsien hoitoainetta. Hintaa oli 10,90€.  Sitä täytyy alkaa käyttämään päivittäin, että vahvistuisi nää omat ripset.
Paketin sivussa lukee näin "Ravitseva hoitoaine, joka pidentää ja vahvistaa silmäripsiä, nopeuttaa ripsien kasvua ja suojaa niitä. Luonnolliset ainesosat kirkastavat ripsiä ja tuuheuttavat niitä."


Käyttökin näyttäisi olevan helppoa, aine levitetään puhtaille ripsille ennen nukkumaan menoa. Kerron jatkossa toimiiko vai ei. :)

2 kommenttia:

  1. Onko tämä siis vähän niin kuin ripsiseerumi? Laitetaanko koko ripseen vai siihen tyveen vähän kuin rajaus? =)

    VastaaPoista
  2. Laitetaan koko ripseen. Samanlainen harja kuin ripsivärissä. :) On kyllä todella hyvä tuote, suosittelen jos haluaa saada vahvemmat ripset. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)