sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Vanhan uudistus

Muutossa on hyvää se, kun aina löytyy jotain minkä on luullut kadottaneensa.  Tälläkin kertaa löytyi vanha, mutta niin kiva musta bleiseri tyylinen takki. Kiva oli löytää se, mutta minkä värinen se olikaan! Ei todellakaan musta!

Töissä tulee kuunneltua radiota koko päivän ja muistinkin yhen mainoksen. Dylon Wash and Dye. Niimpä lähdin kauppaan metsästämään kyseistä tuotetta. Robinhoodista ostin ja hintaa oli 7,90.


Heitin takin pesukoneeseen väripussin kanssa ja pesin 40'C ohjelmalla. Tämän jälkeen otin pussin pois ja pistin koneen pyörimään 40'C ohjelman uudelleen.
Takki oli kuin uusi. Kone täytyy pyörittää vielä kerran tyhjänä pesuaineen kanssa. Ainakin meidän pesukone näytti vielä niin mustalta, että oli pakko varmistaa ettei sinne jäänyt väriä.

Ennen
                                              Taskuki repsottaa, pitääki kaivaa ompelusetti esii. :)

Jälkeen




Helppoa kuin mikä ja takki näyttää kuin uudelta! :)

Tässä vielä ohje.

Käyttöohje:

Avaa leikkaamalla pussin yläosa pois ja aseta pussi pesukoneen rumpuun. Lisää kauhtuneet ja haalistuneet vaatteet koneeseen ja käynnistä 40°C puuvillapesuohjelma. Pese tämän jälkeen liikaväri pois pyörittämällä 40°C ohjelma uudelleen. 
Mustia, ruskeita tai sinisiä vaatteita voit värjätä 1 kg:n kerrallaan. Jos tekstiili on muun värinen, voit värjätä yhdellä pakkauksella 500 g kangasta. 
Käytä aina vain 1 pakkaus kerrallaan koneelliseen.
Dylon Wash & Dye sopii seuraaville kuiduille: puuvilla, pellava ja viskoosi. Puuvilla-polyester ja polyester-viskoosi sekoitekankaat värjäytyvät vaaleammiksi värisävyltään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)