keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Palautusjuoma

Tilasin viime viikolla uutta palautusjuomajauhetta netistä. Ensin mietiskelin, että mistä kannattaa tilata ja heti tuli mieleen Fitnesstukku. En löytänyt sieltä sitä mitä etsin. Sitten muistin sellasen sivun kuin Gazoz. Niiltä löytyy myös liike täältä Lahdesta, siellä olen pari kertaa käynyt.



Laitoin verkkosivuilta tilauksen menemään viime viikon torstaina ennen puolta päivää. Ja ei mennyt kuin ehkä tunti, niin sivuilla näky, että paketti on laitettu toimitukseen. Ajattelin, ettei se millään ehdi perjantaiksi. Perjantaina oltiin sitten lähdössä elokuviin kun tuli saapumisilmoitus ja paketti oli lähimmällä R-kioskilla! Kurvattiin sitten sitä kautta. :) Ihan huippua!

Tuote maksoi 22,90 ja postikulut 9,30. Postikulut oli aika korkeet, mutta tulihan tosi nopeesti. :) Siitä paljon plussaa.

Tässä sivuilta lainattua.

Scitec Nutritionin – 100% Whey Protein on erinomaisen laadukas heraproteiinikonsentraatti. Soveltuu mainiosti proteiinilisäksi päivittäiseen ruokavalioon ja palautusjuomaan. Heraproteiini on parhaimpia proteiinilisiä auttamaan lihaksia palautumaan rasituksesta.
100% Whey Protein sisältää paljon tärkeitä aminohappoja kuten mm. leusiini ja glutamiini.

Annos (30g) sisältää:
Energiaa…...............................119 Kcal
Proteiinia…...............................22g
Hiilihydraatteja…...................... 3.8g
Rasva…................................... 1.7g

Pakkauskoko 920g

Onko kukaan käyttänyt kyseistä tuotetta? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)