perjantai 11. tammikuuta 2013

Paraneminen alkakoon!

Moikkamoi! :) Tänää mulla soi kello 7.28 kun piti heti puol kasi soittaa lääkärille aikaa. Ja kas kummaa, sain kuin sainkin ajan. Enhän mä olekkaan kuin pari viikkoa soitellu aikaa lääkärille! Että jotain hyvää edes. No diagnoosina paha poskiontelontulehdus. Kävin sitten samantien tyhjentämässä apteekin lääkkeistä, toivotaan että menisi nopeasti ohi.

On se jännää, kun pitää melkein itse tietää mikä vaivaa, varsinkin kun menee terveyskeskukseen lääkärin vastaanotolle. Kuten esimerkiksi tänään, sanoin että taitaapi olla mahdollisesti poskintelontulehdus. Lääkäri siihen vaa että jooooo, kirjotan sulle nenäsumutteeseen reseptin, jos ei auta niin tule uudestaan. Kyselin että eikö meinaa tutkia mitenkään, niin ei kuulema tarvitse, ei ole tulehdus. Pitkän vääntämisen jälkeen lääkärisetä haki kiltisti laitteen jolla selviää onko tulehdus vai ei. Ja mitäs sieltä löytyikään, paha tulehdus molemmilla puolilla.

Kuva google




Nyt siis viikonlopun viettoon vahvojen lääkkeiden avulla. :) Vois ottaa vaikka päikkärit, jos heräis edes hieman parempaan oloon.

Kivaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Mulla on ollut monesti sama tilanne. Itse jo tiennyt lääkäriin mennessä että on just poskiontelontulehdus, sit se vähän vaan tutkii ja antaa lääkereseptin :D Onneks sait nyt lääkettä niin alkaa olo helpottaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)