maanantai 7. tammikuuta 2013

Uusi puhelin

Heippa vaan! Sain juuri ennen joulua uuden puhelimen. Ja kyseessähän on tietty IPhone 4S. Puhelin on kylläkin mieheni vanha, mutta lähetettiin puhelin huoltoon. Siihen vaihdettiin uusi etulasi, edellinen oli tuhannen säpäleinä.
Puhelimen huollatti Ifiksaus, suosittelen todella. :) Laitoin puhelimen postilla Hämeenlinnaan ja sain sen jo takaisin alle viikossa. Maksu hoituu ainakin postin kautta postiennakolla. Helppoa kuin heinänteko. :) Ja hinta oli 117€ kaikkineen.

Takalasin kävin vaihdattamassa täällä Lahdessa Trion Mobila Electronics liikkeessä. He vaihtoivat alkuperäisen applen lasin. Hintaa työllä + lasilla oli 40€.



Tykkään kyllä puhelimesta tosi paljon. :) Ensin tuntu vaikeelta käyttää, mutta äkkiä sen oppi. :)
Mainostan tässä vaan ihan hyvää hyvyyttäni, kun sain niin hyvää ja nopeaa palvelua molemmista paikoista! Se on nykyään niin harvinaista. Tänä aamuna kun soitin verotoimistoon, niin piti oikeen kysyä että soitinko väärään numeroon kun asiakaspalveljia vastasi niiin tympeesti, enkä meinannu saada puheesta mitään selvää. Ei tainnu olla ihan paras päivä sillä rouvalla. Noh, onneksi soitin sitten toiseen numeroon ja sain apua. :)


Mukavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. iPhone on kyllä aivan mahti puhelin :) äkkiä tottuu ja todella helppo käyttää! En vaihtaisi ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)